Ramp-it.net

Welcome, Guest

Liqui Moly products
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Liqui Moly products

Liqui Moly products 21 Feb 2011 15:16 #160

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
I going to try this brand ... good feedback from those who already use it.... errr I not selling it you can buy from the agents in Malaysia .... but this engine oil is 5l worth my money....the rest of the products you can check with liqui moly website.....



remy7774
Post subject: Re: Liqui Moly products
Post Posted: 09 Nov 2010 11:51
Maxflow Demon


Joined: 22 Apr 2009 10:26
Posts: 117
Location: TTDI SHAH ALAM
Liquimoly tak salah saya german made brand... kat TTDI ada satu workshop ada jual ni...memang dok pakai untuk proton gen2 wa...minyak dia tak salah warna hitam.

_________________
AL MUBAROK CYBER CAFE
TTDI JAYA SHAH ALAM

Re: Liqui Moly products 09 Nov 2011 20:34 #1292

  • jazzmyn61
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 25
  • Karma: 0
slm..kalo nk compare dgn motor oil GM ori macam mana bro?..Gm motor oil xsalah 4liter lebih...yang ni brapa liter lak...kalo dh nama minyak itam..hitamlah warnanya...hehehe..ok..tp kalo myzafira dh kata ok sya rasa tentu ok nyerrr.tapi nk jugak dengar dr bro otai gak..thanks..

Re: Liqui Moly products 09 Nov 2011 23:58 #1295

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
liqui moly ni 5L...GM oil pun rasanya 5 liter..... Liqui Moly pun ok ori GM oil pun ok.... price yg akan membedakan.... cuma kereta kita ni bila masuk 5 tahun kena pakai minyak yg pekat sikit .... tak leh nak guna yg cair sangat.... 5w 40 atau 10w 30 pun dah ok.....

Re: Liqui Moly products 13 Nov 2011 22:41 #1307

  • jazzmyn61
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 25
  • Karma: 0
slm bro remy...nk tau gak wshop kat ttdi tu ada ingat nama atau add x? Minat gak nk tahu Moli2 nih..hhahaa

Re: Liqui Moly products 28 Nov 2011 22:41 #1352

  • remy7774
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 17
  • Karma: 0
Wsalam bro.....workshop Bang Mat ni kat sebelah ttdi...saujana ni ada banyak workshop... bang mat ni row tengah hujung belakang.

Re: Liqui Moly products 29 Nov 2011 20:17 #1355

  • jazzmyn61
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 25
  • Karma: 0
ada ke nama kedai atau wshop tu..tq

Re: Liqui Moly products 29 Nov 2011 23:34 #1356

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
product liqui Moly ni dah banyak dah kat market...cari aje kedai-kedai repair kereta atau kedai servis mesti ada punya.....

Re: Liqui Moly products 29 Nov 2011 23:59 #1357

  • mhfirdaus
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 308
  • Karma: 0
mmmm boleh try nanti tukar pakai minyak nie plak

Re: Liqui Moly products 21 May 2012 09:28 #1767

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
Ecotech selling this products already now i'm using semi synthetic oil,for me this oil is good and been using this before as picture above price wise not so expensive. . . .
  • Page:
  • 1
Powered by KunenaAphotic II
Time to create page: 0.48 seconds