Ramp-it.net

Welcome, Guest

Exhaust Systems
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Exhaust Systems

Exhaust Systems 21 Nov 2011 11:55 #1317

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
Want more hp gain? Change your exhaust systems. For me been using 4-2-1 extractor so long with Remus and Supersprint exhaust I know my Zafira performance....don't ask about fuel saving if you want performance. Go for compatible and reputable manufacturer.... suitable to our Opel car....

Alhamdulillah luck always on my side when come to this performance part or other items... trust is one of the factor.... and not hypocrite also the main factor.... ebay is not my choice....

Some sneak peek...I will reveal the full picture later......



new system.....not simply standard normal upgrading exhaust...



This is the valve systems exhaust... racing type...sound?hehehehehehehe

Re: Exhaust Systems 23 Nov 2011 12:09 #1325

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
This is my new upgrading.... rezeki.....


this is the box with all particulars ...actually this is for Opel Zafira B model but it is also compatible to Opel Zafira A. 2nd hand unit the first owner using it for only 3 months.


This is the tailpipe design with the logo on it for both side.....


side view......


Full view......

The name of this muffler .......

REMUS powersound main silencer with valve control system and also 2 tail pipes Ø 84 mm Rallye Design



Sound? GREAT!!!!!!Performance?GREAT!!!!!!

Re: Exhaust Systems 24 Nov 2011 04:28 #1329

  • mhfirdaus
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 308
  • Karma: 0
mmmm hebatkah prestasi ekzos nie bro hehehehe

Re: Exhaust Systems 24 Nov 2011 08:46 #1330

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
mmmmmm hebat? For sure is great if not don't waste time to upgrade hehehehehe..... when TT can try..... no problem .... this is my 3rd exhaust.... first Remus also 2nd Supersprint and now back to Remus........ my supersprint still available... feel it and you know it...

Re: Exhaust Systems 25 Nov 2011 14:19 #1338

  • mhfirdaus
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 308
  • Karma: 0
huh bereh nanti kawe nak try bawak kete otai

Re: Exhaust Systems 23 Apr 2012 09:54 #1700

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
For those looking for performance part or anything for our beloved Opel Zafira ..... just buy it direct from the manufacturer and you will know the cost hehehehehe for me now I wouldn't bring any 2nd hand or new exhaust even there is a request, already tired doing this and tired with certain people attitude .....

You can go to the website for any manufacture you like and look for the car models and spec you will find it..... well I don't like OEM or replacement items that we don't know the result and not for Opel. 2nd hand exhaust? well not me to tell anyone there is a 2nd hand exhaust available and suitable for Opel.

I don't like to be like the final solution since you cannot get it hahahahahahahaa you ask you ask from others and the other side also cannot tell you and the last resort you asking me...... hahahahaha sorry i won't entertain....... sorry........

Re: Exhaust Systems 15 Dec 2012 18:56 #2070

  • jazzmyn61
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 25
  • Karma: 0
ada ke 2nd hand exaust bro..masa sy jumpa mYZ ari tu kat ecotech ada gak sy tengok kepala musang tu kat DALAN ekzos tu..mmg ada gak gambo musang kat luar....tengok mcm sticker je tp bila tengok btol2..wow gambo remus..berkilat lak tu..huh..hebat bro..mmg xpernah nampak gambo kat ekzos mana2 kete...kene pakai spek itam gak..kalo x silau nti.hahaha...kalo xkeberatan pasti ramai yg nk tau rm ekzos nih..panazzzz..

Re: Exhaust Systems 16 Dec 2012 08:28 #2071

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
thanks bro...logo tu memang embossed kat situ...tu hanya one of the tail pipe design from Remus banyak lagi design lain..nak beli tail pipe dia pun boleh but mine is the full systems as picture posted....price?emmm mine 2nd hand bought it from a friend from neighbor country.... actual price really expensive....as i mentioned rezeki org pakai 3 bulan nak let go hehehehehe...

Re: Exhaust Systems 16 Dec 2012 22:44 #2072

  • jazzmyn61
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 25
  • Karma: 0
kalo ada info kat malaysia kat mana ada jual benda ni..ada link x?..thanks bro...

Re: Exhaust Systems 16 Dec 2012 23:28 #2073

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
entah le ...kena browse website remus le tengok sapa dia punya distributor kat Malaysia... ada juga yg cari kat ebay..... sorry bro further info don't have, bukan tak nak berkongsi , sharing is caring ada orang kata (cakap aje dlm hati sapa taukan)hahahahahaha certain things I can sharing and caring but bila kita share and care kita balik kena hahahahah dah letih dengan perangai orang terutama bangsa sendiri yang suka mengambil kesempatan atas kita .... tu pasal info pasal kereta FAQ semuanya I takan lokek insya Allah but bila bab yang kita bawa masuk dari mula dan dipotong ..that's it....why should I? Tu pasal I dah tak bawak masuk semua accessories...... even my tagline "your money you decide" pun ada yang tak paham maksud dia siap ada lagi sambungan belakang dia....heheheheheh terover lak.... cheer bro and to all....

Re: Exhaust Systems 17 Dec 2012 11:39 #2074

  • jazzmyn61
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 25
  • Karma: 0
jgn putu asa MyZ..tiap sesuatu yg berlaku tu ada hikmahnya..jgn putus dgn rahmat Allah swt..apa pon org buat dgn kta..kta jgn balas..Kta serahkan pdNya..sy bukan apa cuma nk bekongsi je..pd sy kita serahkan pada yg expert...kadang2 atau masalahnya ramai yg jd expert dlm forum je...OK bro back to biznes..hahaha...OK..sistem ekzos nabira ni Sflow ke StraightFlow?..Biasanya kete manual guna StraightFlow sementara kete Auto guna Sflow..betul ke..Kebanyakan kete Conti guna Sflow..Musang Berjanggut nih..Haahahaa..REMUS ada valve ni mmg terbaik..Bukak tutup, tututp bukak...

Re: Exhaust Systems 18 Dec 2012 09:32 #2075

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
Insya Allah tak putus asa bro....tentang straight flow atau Sflow ni saya not very sure coz my supersprint or remus all manufactured for Opel model so what I have is compatible to Zafira and my Vectra.... so if outside or oem aftermarket exhaust might be can be used only when it come to the performance it will make a difference..... unless you just want to change the tail pipe any can do but for the whole box others things must be considered .......

kena cari slowly and surely mesti leh cari yang compatible so far from this 2 brands supersprint and remus for me both is good in terms of performance.....

Re: Exhaust Systems 18 Dec 2012 19:32 #2076

  • jazzmyn61
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 25
  • Karma: 0
fyi tadi ada cal amir ecotech..kata amir nabira ni punya Sflow sbb ia auto..untuk aftermarket brand agak susah untuk sesuaikan dgn Nabira ni..mcm MyZ ckp la "when come to performance it will make a difference"..Remus huhhh..tersangat la mahal..mungkin sebring boleh guna kot..branded gak tp affordable..price wise satu hal..nk dapat satu hal..last2 mcm2 hal..ori GM dalam rm 6xx/00..yag kotak besau dan selalu mengeropeng tuh..sedeyyy..
  • Page:
  • 1
Powered by KunenaAphotic II
Time to create page: 0.61 seconds