Ramp-it.net

Welcome, Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Arm Rest

Arm Rest 29 May 2011 02:48 #566

  • mhfirdaus
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 308
  • Karma: 0
Bro Myzafira ,,,
saya baru perasan lah ada sesetengah nabira ada arm rest untuk seat driver ...tapi model saya takde plak mmmmm ada jual ke arm rest tuh ???
Last Edit: 29 May 2011 02:49 by mhfirdaus.

Re: Arm Rest 29 May 2011 04:04 #567

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
Semua Zafira dan Nabira ada arm rest.... kalau tak de tu dah patah le ...selalu yg patah mechanism plastik dlm tu.... mahal juga plastik tu....

Re: Arm Rest 29 May 2011 05:11 #568

  • mhfirdaus
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 308
  • Karma: 0
Laa ye ke mmmm biasalah bro namanya 2nd owner kan ...mmmm kalu nak buat balik brape agaknya tuh ????
Kat ECOTECH ada ke jual spare part yang macam tuh ....Sbb kalu boleh nak pasang lah lenguh tangan bila driver lama
kalu ada ARM REST tuh dapat lah rilek skit

Re: Arm Rest 30 May 2011 08:40 #577

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
emm tak sure lak ECOTECH ada part tu ke idak...sebab mechanism tu plastik aje .... harga dulu laa dekat dekat 300-400 juga .... lepas tu I bawak masuk raidhp punya arm rest still tak tahan lama.... sebab patah kaki dia anak duduk atas tu hehehehe ada satu brand lagi arm rest but I tak bawak masuk ler..... more better dari raidhp harga pun ade up sikit .....

Re: Arm Rest 30 May 2011 21:43 #589

  • mhfirdaus
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 308
  • Karma: 0
huhuhuh kena overtime banyak lagi nie hehehehehehe:lol:

Re: Arm Rest 30 May 2011 22:38 #591

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
hehehheh kayuh pelan-pelan buat yg important dulu..... yg lain boleh tunggu..... ni armrest aftermarket dari raidhp...

Re: Arm Rest 31 May 2011 03:00 #593

  • mhfirdaus
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 308
  • Karma: 0
huh sungguh hemsem skali mmmmm ada onkos lebih nie leh lah tempah satu heheheheh ada stock lagi ke

Re: Arm Rest 31 May 2011 08:43 #594

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
tak de stock sorry..... nanti I tunjuk armrest dari brand lain...lebih cantik dan lebih tahan....... sama je dia punya fixture boleh angkat ke atas ada console semua..... price nanti reveal......

Re: Arm Rest 01 Jun 2011 03:53 #620

  • mhfirdaus
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 308
  • Karma: 0
bereh bro nanti kite jumpa

Re: Arm Rest 02 Aug 2011 12:40 #865

  • zek
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 103
  • Karma: 0
anak aku pun suka berdiri/pijak atas arm rest tu.. huhuh..
kalo patah.. agak2 boleh ganti ngan aftermarket dari kedai aksesori ka?

Re: Arm Rest 02 Aug 2011 12:55 #866

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
kalau patah kena tukar mechanism dlm dia yg berharga sangat mahal... make sure jgn patah ler.. kalau guna after market dia tak de le melekat kat kerusi tu.... lain design .....

Re: Arm Rest 03 Aug 2011 18:15 #888

  • zek
  • OFFLINE
  • Expert Boarder
  • Posts: 103
  • Karma: 0
itu macam kalu.. kalo anak pijak lagi... HAIP!!!! hehehe...

Re: Arm Rest 03 Aug 2011 22:14 #894

  • mhfirdaus
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Posts: 308
  • Karma: 0
kasi upload lah bro camne rupa amrm rest baru tuh heheheheh:lol:
  • Page:
  • 1
Powered by KunenaAphotic II
Time to create page: 0.58 seconds