Ramp-it.net

Welcome, Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Cloth hanger

Cloth hanger 22 Feb 2011 13:18 #186

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1289
  • Karma: 4
Posted: Sun Oct 15, 2006 8:21 am
Assalamualaikum,

Perasan tak Zafira/Nabira tak ada tempat nak sangkut baju ? Masalah ini timbul masa nak raye ni , maklumlah baju kita,our mem , dan anak2 susah nak sangkut baju . Kalau anak ada 4 masak la!! Bro cubalah cari OEM ke atau DIY untuk sangkut baju di third row seat . Thanks.

Mon Oct 16, 2006 8:48 am
By myzafira

memang ader benda tu i dah tengok macam tak practical aje sebab rasanya letak kat 2nd row i ingat kat 3rd row ok le...but nevermind i will check again the price and get the picture and post here....untuk raya ni tak sempat le gamaknya kalau u minat sebelum raya haji boleh kot.

posted by myzafira
Abang 4413 ,Got the price for that cloth hanger tak mahal murah aje....RM75.00 aje....dia sangkut dengan hand handle tu...dia tak masuk dalam lobang yang bercover u nampak tu....sangkut kat 2nd row.....itu aje tq....my car cover nak sampai dah .....

Posted:
nabIrmscher4413
Tue Oct 17, 2006 11:57 am
Alamak Bro Zafira , 2nd row tak nak la 3rd row ok . Cover ape yang nak sampai ?

Posted:tazlan
Tue Oct 17, 2006 1:15 pm

Aku beli kat Ikea shower curtain yang adjustable. tapi masa nak masukkan kat lubang tu, tak kena. So kena modify sikit. Cuma belum dapat penyangkuk yg sesuai..


Posted:
myzafira
Tue Oct 17, 2006 1:48 pm
wow lan boleh shower le macam tu dalam keta u heheheheheheh..tu lah kalau dia boleh masuk lobang yg kiri kanan tu memang menarik....lebih menarik kalau kat 3rd row...yg supplier i sell tu dia hook kat hand itu le harganya...kalau mahal sangat jangan beli kalau murah beli le kalau ade yg murah lagi dari harga i untuk semua barang no hal beli le than bagitahu kat mana boleh i beli sekali....but must be quality,trusted,reliable,halal and not "barang panas"...nowadays bukan makan minum je kena halal semua benda kena....


Posted:
tazlan
Fri Feb 02, 2007 10:42 am

My clothes hanger. No need to modify just slot in at the small hook.



Posted:
mkhayat
Sat Feb 03, 2007 9:59 am
Clothes hanger third row seat lebih praktikal , nanti mengganggu penumpang kat 2nd row seat la.

Posted:
tazlan
Sun Feb 04, 2007 10:55 pm

Boleh letak 3rd row tapi takde tempat nak mount.
Last Edit: 22 Feb 2011 13:19 by MyZafira.
  • Page:
  • 1
Powered by KunenaAphotic II
Time to create page: 0.32 seconds