Ramp-it.net

Welcome, Guest

Bumper zafira opc
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Bumper zafira opc

Bumper zafira opc 15 Nov 2016 21:56 #2435

Assalam semua.

1. Ada x sape2 dlm group ni pakai bumper zafira opc seperti di dlm gambar
FB_IMG_1479215345038.jpg


2. Pcd rim - ada sesiapa yg pernah tukar original pcd 110 x 5 kepada pcd lain. Boleh tau kosnya?

3. Group ni ada facebook or instagram x?

Sekian tq

Re: Bumper zafira opc 16 Nov 2016 09:03 #2436

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1268
  • Karma: 4
waalaikumussalam.....
1. Ada aje yang pakai ...order melalui ebay aje.....
2. PCD better remain ori.... ada juga yang buat ..kos seribu lebih juga rasanya...
3. Facebook Opzon ada.... whatsapp group ada leh contact saya Fadzli 0162028307

Jazakallah hukhairan katsira...

Re: Bumper zafira opc 16 Nov 2016 18:40 #2437

Kalau kat ebay anggaran brp kosnya?

Tq for info

Re: Bumper zafira opc 19 Nov 2016 19:43 #2438

  • MyZafira
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1268
  • Karma: 4
Tengok rezeki.... ada yg murah ada yang mahal....

Re: Bumper zafira opc 22 Dec 2016 21:31 #2439

  • wph4396
  • OFFLINE
  • Junior Boarder
  • Posts: 37
  • Karma: 1
IMG00402-20160813-1228.jpg
  • Page:
  • 1
Powered by KunenaAphotic II
Time to create page: 0.46 seconds

Link paddoc

AROBA

Our Services

Latest Discussion

More Topics »

Shoutbox

Latest Message: 2 weeks, 2 days ago
  • MyZafira
    06.05.2017 21:30
    Assalamualaikum ..x lama lagi dah nak ramadhan...
    _______________________
  • MyZafira
    14.04.2017 09:05
    Ada sesiapa yg ingin sertai agensi saya dlm bidang unit trust boleh hubungi saya ...Fadzli 0162028307
    _______________________
  • MyZafira
    14.04.2017 09:04
    alhamdulillah bertemu lagi di hari jumaat yg berkat...in sha Allah...
    _______________________
  • MyZafira
    14.04.2017 09:04
    assalamualaikum and morning.....
    _______________________
  • MyZafira
    07.04.2017 18:24
    assalamualaikum ...dah lama tul tak update hehehe
    _______________________
  • MyZafira
    05.03.2017 15:23
    Hujan....alhamdulillah...
    _______________________
  • MyZafira
    01.03.2017 06:46
    alhamdulillah harga minyak maintain...
    _______________________
  • MyZafira
    01.03.2017 06:43
    assalamualaikum and morning....
    _______________________
  • MyZafira
    17.01.2017 11:37
    alhamdulillah...
    _______________________
  • MyZafira
    17.01.2017 11:37
    assalamualaikuma and morning...nak masuk tengahari dah...heheeh
    _______________________
  • fmyBK
    06.01.2017 12:15
    Waalaikumsalam..
    _______________________
  • MyZafira
    06.01.2017 08:44
    assalamualaikum and morning...salam jumaat yg berkat....alhamdulillah ....
    _______________________
  • MyZafira
    04.01.2017 06:51
    assalamualaikum and morning....alhamdulillah dah memasuki tahun 2017 masihi....
    _______________________
  • MyZafira
    23.12.2016 09:37
    Assalamualaikum and morning...alhamdulillah masih diberi ruang dan masa serta rezeki oleh Allah...
    _______________________
  • MyZafira
    07.12.2016 07:21
    Assalamualaikum and morning
    _______________________
  • MyZafira
    30.11.2016 08:23
    dah nak masuk dec
    _______________________
  • MyZafira
    30.11.2016 08:23
    Assaalamualaikum and morning....
    _______________________
  • MyZafira
    22.11.2016 06:27
    Assalamualaikum and morning...
    _______________________
  • MyZafira
    16.11.2016 09:06
    nak join whatsapp opzon just msg me at 0162028307...
    _______________________
  • MyZafira
    16.11.2016 08:59
    assalamualaikum and morning....
    _______________________

Only registered users are allowed to post