Ramp-it.net

MyZafira

MyZafira

11 years ago
You have 400 characters remaining
Karma
Profile views 5411 views
Member since Wednesday, 09 February 2011 11:36
Last online yesterday

About Me

Basic Information

Gender
Male
Birthdate
05/09/1971
Birthday
05/09/1971
About me
OPEL Enthusiasts

Contact Information

Mobile phone
+6016-2028 307
Address
Kota Damansara
State
Selangor
City / Town
Petaling Jaya
Country
Malaysia
Website
http://ramp-it.net

Education

College / University
Uitm
Graduation Year
1992

Recent activities

wall
MyZafira thanks for the post Re: ECOTECNIK MOTOR in the forums.
92 days ago
wall
dirafum replied to the topic Re: ECOTECNIK MOTOR in the forums.
pernah gi dah 2, ke 3 kali hari tu... kebetulan kawan tinggal dekat tu... sederet kedai dia ada plak barangan lelong shoppe.... kira ok juga... harga pun berpatutan....
Read more...
92 days ago
wall
MyZafira created a new topic ECOTECNIK MOTOR in the forums.
Satu lagi tempat untuk servis atau repair yang boleh dikunjungi.

Tuan punya adalah Bro Nik +60126700340 nombor phone dia.

Alamat No 8-6 Jalan Sungai Burung AB32/AB
Bukit Rimau Seksyen 32
40460 Shah Alam
Selangor

Read more...
92 days ago
wall
MyZafira replied to the topic Re: Owner & Car-picture only no reply pls.... in the forums.
yuppppp ada yang masih maintain ...ada yang dah jual..... ramai juga owner baharu.....
Read more...
93 days ago
wall
MyZafira replied to the topic Re: Sprint Booster in the forums.
hehehehehe penangan Sprint Booster..... ada kita roger roger in sha Allah
Read more...
93 days ago
wall
dirafum replied to the topic Re: Owner & Car-picture only no reply pls.... in the forums.
menggamit memory betul lah gambar2 ni...
rasa2 banyak owner2 baru dah yang pakai...
yang ada ni berapa kerat je ada mungkin
Read more...
93 days ago
wall
dirafum, MyZafira replied to the topic Re: My Opel Zafira History in the forums.

hehehe setakat ini ok lagi kereta tu.... wife aku jarang naik kereta aku...nak naik kereta city dia juga....
apa2 pun TQ
biasa lah 1st baby....
Read more...
93 days ago
wall
dirafum, MyZafira replied to the topic Re: Sprint Booster in the forums.
ooo kalau ada info2 la...
mula aku ada lah satu... owner2 nabira baru aku offer... diaorang tak mahu... sebab tak tahu fungsi... last yang beli tu kawan baik... last2 dia try drive kereta yang ada SB tu... baru depa tauuuuuu...hahaha
tu yang suruh aku cari2 juga tu... aku kata xde dah....
Read more...
93 days ago
wall
dirafum replied to the topic Re: Sprint Booster in the forums.
ada tak lagi jual benda ni? yang 2nd ke?
hari tu ada offer ke newbie pasal benda ini...
semua tak mahu... sebab tak tahu fungsi...
tapi selepas try sekali...terus suruh cari....hehehe
Read more...
120 days ago